Foto's en Namen

De "Historische vereniging Nieuw-Buinen / Buinerveen" beschikt over nogal wat foto's waarop één of meer onbekende personen staan. Ook komt het soms voor dat van een persoon een verkeerde naam bekend is of dat de naam niet (helemaal) zeker is. Soms is de lokatie waar een foto is gemaakt onbekend of het is niet duidelijk bij welke gelegenheid de foto is gemaakt. Naarmate de tijd verstrijkt zullen er steeds minder mensen zijn die nog iets over deze foto's weten. Dus willen we graag vastleggen wat er nog aan kennis te vinden is.

Om de gegevens van deze foto's te achterhalen vragen we de hulp van de bezoekers van onze website. Vanuit het hoofdmenu komt U via de keuze "Foto's en Namen" in het vraagfoto gedeelte. Er zullen met enige regelmaat foto's worden toegevoegd. De personen op deze foto's zijn genummerd op de tweede foto en daaronder staat een tabel met de laatst bekende namen. Als bezoekers van de website iets over een bepaalde foto weten dan hoopt de vereniging dat deze bezoekers de moeite willen nemen om ons een bericht te sturen. Op de "Bestuur" pagina staan de contactgegevens van de bestuursleden vermeld. Op die manier hoopt de vereniging de lijst met namen compleet te krijgen. Als er gegevens over bepaalde foto's binnen komen dan wordt de namenlijst zo snel mogelijk bijgewerkt.

Mocht U zelf beschikken over oude foto's en U wilt er wel afstand van doen dan wil onze historische vereniging deze foto's graag in het archief opnemen. Wilt of kunt U de foto's niet missen dan zou de historische vereniging graag in de gelegenheid worden gesteld om deze foto's te scannen om ze in het elektronisch archief op te nemen. Staan er op één of meer van uw foto's ook onbekende personen dan kunnen na overleg deze foto's in dit gedeelte opgenomen worden en misschien worden op die manier alsnog de namen bekend.

Zo zag het Zuiderdiep er ooit uit

08--Zo_zag_het_Zuiderdiep_er_ooit_uit.jpg

Wisselgalerij

Turfgraven rond 1960

Uitstapje naar Schiphol

Glasfabriek AJ Bakker

Menukeuze: /Foto’s en Namen/